Onze maatregelen omtrent het coronavirus

Onze maatregelen omtrent het coronavirus

Beste klanten en relaties van Computers Vandaag,

We willen je graag informeren over onze maatregelen omtrent het coronavirus.
Onze winkel blijft tot nader bericht open. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van klanten, bezoekers en medewerkers heeft uiteraard de hoogste prioriteit.

Computers Vandaag heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

Aangepaste openingstijden: maandag en zondag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag geopend van 13:00/17:00


•Als je iets ter reparatie komt brengen, graag eerst telefonisch of via email een afspraak maken. Reparaties aan de balie zijn momenteel niet mogelijk

•Ook voor het afhalen van reparaties geldt: S.v.p. niet onaangekondigd langskomen. Zodra het artikel klaar is, nemen wij contact met je op en bespreken op welk moment je het kunt afhalen.

•Ben je verkouden of hoest je? Komt u dan alstublieft niet langs. Informatie en advies wordt telefonisch en per email gegeven.

•Onze medewerkers letten extra op hygiëne en staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen! Maximaal 1 klant tegelijk in de winkel, Hou minimaal 1,5 meter afstand, en alleen betalen via de pin.

Mail naar info@computersvandaag.nl voor vragen en opmerkingen over de aanschaf, beschikbaarheid en prijzen van producten en systemen. Of neem telefonisch contact met ons op via 015-2159552