Reparaties

Wij bieden, persoonlijke en betaalbare ondersteuning bij alle mogelijke computerproblemen: Reparatie en onderhoud aan uw laptop of PC. Particulier en zakelijk, software en hardware: Computers Vandaag zorgt er voor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

-Harde schijf vervangen

Een harde schijf kan problemen geven door bijvoorbeeld het beweging tijden gebruik, of door langdurig gebruik. Misschien is uw harde schijf niet defect maar wilt u deze vervangen voor een grotere of moderne SSD. In al deze gevallen kunnen wij voor u een nieuwe harde schijf of SSD plaatsen. Na het inbouwen kunnen wij deze mogelijk volledig kopiëren of opnieuw voorzien van Windows en de losse bestanden van de oude harde schijf overzetten naar de nieuwe.

-Laptopscherm vervangen

Een ongelukje met de de laptop en zit er een barst in het scherm? Of doet het scherm het spontaan niet meer? Wij kunnen als dit nodig is voor u vervangen. Dit is mogelijk voor bijna elk model laptop en voor ieder schermformaat.

-Schoonmaken

Wordt uw laptop of PC erg warm of schakelt deze zichzelf uit? Vaak is stof binnenin hiervan de oorzaak. De warme lucht kan niet goed meer naar buiten worden geblazen. Het is aan te raden om dit te laten schoonmaken. Uw laptop of PC kan hierdoor voorgoed stoppen met werken. Wij maken uw laptop of PC stofvrij en reinigen deze ook van binnen en buiten waardoor deze weer goed werkt en de levensduur wordt verlengd! Na het stofvrij maken testen wij de warmte ontwikkeling in de laptop of PC en vervangen indien nodig de koelpasta. Dit kan een eenvoudige klus zijn, maar ook een gecompliceerde dit is afhankelijk van het model.

-Ventilator vervangen

Maakt de ventilator van uw laptop of PC veel lawaai? Of draait de ventilator helemaal niet meer waardoor deze erg warm wordt? In dat geval kunnen we de ventilator voor u vervangen.

-Vloeistof schade

Is er vloeistof over de laptop gegaan? De kans is groot dat deze vloeistof doorlekt naar diverse onderdelen in de laptop. Haal in dit geval direct “indien mogelijk” de accu uit de laptop. Vloeistof kan veel schade in uw laptop veroorzaken als u er niet op tijd bij bent! Denk hierbij aan corrosie waardoor sommige onderdelen niet goed meer werken. Hoe eerder u hier naar laat kijken hoe beter, dit maakt de kans groter dat wij de laptop weer kunnen herstellen.

-Scharnieren vervangen

Kraakt uw laptop tijdens het openen en dichtgaan? Of zijn simpelweg de scharnieren van uw laptop afgebroken? Wij kunnen in veel gevallen deze voor u vervangen.

-Back-up maken

Heeft u een defecte laptop of PC waar belangrijke gegevens op staan? Of heeft u een nieuwe aangeschaft en wilt u uw gegevens overzetten? Wij zetten deze gegevens voor u naar een externe harde schijf of een andere opslag plaats. Is er sprake van een van een defecte harde schijf is terug halen van bestanden (recovery) mogelijk.

-Windows herinstallatie

Start de laptop of PC niet meer op, is traag of vol virussen/spyware? Dan proberen wij deze weer te herstellen zonder deze direct opnieuw te installeren. Is dit niet meer mogelijk installeren wij Windows opnieuw voor u. Dit is mogelijk op alle laptopmodellen en computers. Bij deze nieuwe installatie wordt wel alles verwijderd. Op afspraak kunnen wij een back-up maken van uw gegevens en zetten deze op hun plaats terug. Verder installeren we een aantal veelgebruikte programma’s zodat uw laptop of PC gebruiksklaar is als u deze weer bij ons afhaalt. Niet vergeten een virus, spyware scanner en een Office programma.

Dit zijn veelvoorkomende omstandigheden, maar er zijn nog veel meer omstandigheden waarmee u bij ons terecht kunt. Wij gaan geen probleem uit de weg!