Software

De meest belangrijke software van een computer is het besturingssysteem (Operating System in het Engels, afgekort OS). Het besturingssysteem stuurt de hardware van de computer aan en maakt het mogelijk om andere programma’s te gebruiken. Vaak wordt Microsoft Windows als besturingssysteem gebruikt. Een 64-bit-versie kan meer Ram-geheugen aansturen. Wij kunnen ze in verschillende uitvoeringen en talen aan u leveren. Neem contact met ons op voor prijzen of informatie.

Microsoft Office is een Softwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Mac OS, Tablet of Telefoon. Computers Vandaag levert altijd de meest recentste versie van Microsoft Office. Wij verkopen zowel zakelijk als particulier. Wij kunnen ze in verschillende uitvoeringen en talen aan u leveren. Bel of kom bij ons langs in de winkel dan zoeken we de beste office pakket die past bij uw wensen.

Eset antivirus is er zowel voor consumenten als bedrijven. Waarom kiezen wij voor Eset? Vertrouwd door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld, Eenvoudig te gebruiken producten, Lokale ondersteuning in uw taal, Unieke technologie dat een record aantal prijzen heeft gewonnen, Meer dan 30 jaar van onderzoek en ontwikkeling, Laat het werken zoals het hoort. Er zijn verschillende manieren om u pc goed te beveiligen. Wij zoeken voor u de beste.