Software

De meest belangrijke software van een computer is het besturingssysteem (Operating System in het Engels, afgekort OS). Het besturingssysteem stuurt de hardware van de computer aan en maakt het mogelijk om andere programma’s te gebruiken. Vaak wordt Microsoft Windows als besturingssysteem gebruikt. Afhankelijk van de processor kan je een 32-bit- of 64-bit-versie van Windows installeren. De 64-bit-versie kan meer Ram-geheugen aansturen, maar je hebt een processor nodig die 64 bit ondersteunt. Wij kunnen ze in verschillende uitvoeringen en talen voor u krijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Windows Phone, Mac OS X, iOS en Android. De recentste versie is Microsoft Office 2016 voor Windows, gelanceerd op 22 september 2015. Wij verkopen zowel zakelijk als particulier. Wij kunnen ze in verschillende uitvoeringen en talen voor u krijgen. Bel of kom bij ons langs in de winkel dan zoeken we de beste office pakket die past bij uw wensen.

Eset Nod32 antivirus is er zowel voor consumenten als bedrijven. Waarom kiezen wij voor Eset? Vertrouwd door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld, Eenvoudig te gebruiken producten, Lokale ondersteuning in uw taal, Unieke technologie dat een record brekend aantal prijzen heeft gewonnen, Meer dan 26 jaar van onderzoek en ontwikkeling, Laat het werken zoals het hoort. Er zijn verschillende manieren om u pc goed te beveiligen. Wij zoeken voor u de beste manier.